style

geboortekaartjes

2017-02-22_0002.jpg

geboortekaartjes waren bij de geboortes van alledrie onze kinderen een ondergeschoven kindje op onze to do lijst wat ik pas regelde op het laatste moment. dat kwam niet alleen door de drukte van ons leven op dat moment [lees: trouwen, huis kopen, verhuizen], maar ook omdat ik niet goed wist wat ik wilde en waar ik wat leuks kon vinden.

uiteindelijk ben ik heel blij met wat we hebben gekozen, het ligt dicht bij onszelf en past in stijl met onze trouwkaart [zie de eerste twee foto’s hieronder]. we hebben het kaartje helemaal zelf ontworpen bij de drukker en er gingen uiteindelijk – in week 35 van de zwangerschap – nog heel wat mailtjes over en weer wat er allemaal nog gewijzigd moest worden. ik zou het bij een volgende zwangerschap [nee, die komt niet ;-)] anders aanpakken.

ik ontdekte hippe-geboortekaartjes en echt, wat een leuke en mooie kaartjes! ik heb een aantal van mijn lievelingsontwerpen opgestuurd gekregen om er wat foto’s van te mogen maken & ook de kwaliteit van het papier en de enveloppen is heel mooi! het voordeel van deze kaartjes is dat je zeker weet dat je hip bent en het is snel geregeld. geen 100 mailtjes over en weer omdat het ontwerp nog niet naar je zin is, hier kies je een kaartje waarvan je meteen weet of het ontwerp bij jullie past. daarbij worden de kaartjes ook nog eens binnen 1 werkdag geleverd! dan kun je het dus nog meer op het allerlaatste moment regelen dan ik deed ;-). mocht je wel nog ruim in je tijd zitten, je kunt ook zelf een kaartje ontwerpen op hun website!

mocht je net zo enthousiast zijn als ik, neem een kijkje! ps. hippe-geboortekaartjes.nl heeft ook nog hele leuke zusjes, namelijk hipdesign.nl & hierbenik.nl!
2017-02-22_0001.jpg

deze blogpost in tot stand gekomen in samenwerking met hippe-geboortekaartjes.nl; waar ik heel dankbaar voor ben, want dat maakt het bestaan van deze blog mogelijk.

1 Comment

  1. Judith

    February 22, 2017 at 8:49 pm

    hippe-geboortekaartjes.nl is zeker een aanrader!

Leave a Reply