kids

verjaardagsboek

Mamamargaritha

ik hou weinig boekjes bij, behalve ons familiefotoalbum. maar voor jack hou ik jaarlijks dit verjaardagsboek bij. het heet Hip Hip Hoera en komt van uitgeverij Stratier. in dit boekje kun je jaarlijks een verslag van de verjaardag schrijven [samen met je kind, of niet] – en een foto plakken – zie ook de foto’s hieronder. je kunt invullen wat voor taart er is gegeten, wat voor cadeaus er zijn gegeven en wat voor activiteiten er zijn gedaan. wie er langs zijn geweest en of alle kaarsjes in een adem zijn uitgeblazen.

doordat er ook jaarlijks een foto bij wordt geplakt krijg je een super tof overzicht, van levens- tot levensjaar van je kind. het boekje loopt tot wel 25 jaar, leuk om mee te geven als ze gaan trouwen [;-)].  er wordt ook bij iedere verjaardag gevraagd of het lievelingseten is gegeten en wat, zoals je ziet was dat met jack zijn tweede verjaardag taart. hij had zoveel taart op dat er geen avondeten meer in paste hihi. hieronder zie je ook wat geboortefeiten over jack, die staan aan het begin van het boekje.

dit toffe boekje, voorzien van mooie linnen kaft, en nog veel meer van dit soort leuke boekjes [zoals Quoters, om leuke uitspraken in op te schrijven – of Wij op Reis, om alle reisverhalen van je kind in bij te houden] kun je bestellen op Stratier.be. Gebruik bij bestelling code MAMA voor 20% korting op alles [geldig tot 30 juni]!

2017-06-12_0001.jpg

this blogpost is created in partnership with Stratier but as always, all thoughts and words are entirely my own. i am thankful to work with amazing partners to make this blog possible.

1 Comment

  1. Silke Vynckier

    August 7, 2017 at 12:35 pm

    Ai neen toch waarom is de kortingscode al verlopen? 🙁
    SAD FACE !

Leave a Reply